Siirt Üniversitesi Hayvan Hastanesi

Cerrahi

Anasayfa / Hizmetlerimiz

Cerrahi Hizmetlerimiz

Hastanemiz, büyükbaş, küçükbaş, evcil pet hayvanları ve egzotik hayvanlar dahil olmak üzere geniş bir yelpazede hayvanların cerrahi ihtiyaçlarına cevap verir. Deneyimli ve uzman veteriner cerrahlarımız, her bir türün ihtiyaçlarına uygun şekilde muayene, teşhis ve tedavi planları oluştururlar.

Genel Cerrahi

Siirt Üniversitesi Hayvan Hastanesi, genel cerrahi alanında en son teknoloji ve modern cerrahi yöntemlerini kullanarak, hayvan dostlarımızın çeşitli sağlık sorunlarına müdahale eder. Bu kapsamda; tümör çıkarılması, yara bakımı, apse drenajı ve diğer cerrahi müdahaleler gerçekleştirilir.

Ortopedi

Kemik, eklem ve kas sistemlerindeki sorunlar, hayvanların yaşam kalitesini etkileyebilir. Siirt Üniversitesi Hayvan Hastanesi, veteriner ortopedi uzmanları ile birlikte, kırıkların tedavisi, eklem cerrahisi ve diğer ortopedik müdahaleleri gerçekleştirir.

Göz Hastalıkları ve Cerrahisi

Göz sağlığı, evcil hayvanların genel sağlığının önemli bir parçasıdır. Göz sorunları erken teşhis ve tedavi gerektirir. Hastanemiz, göz muayenesi, glokom tedavisi, katarakt cerrahisi gibi konularda uzmanlaşmış veteriner oftalmologlar ile hizmet sunar.

Diş ve Ağız Hastalıkları Cerrahisi

Sağlıklı bir ağız ve diş sağlığı, evcil hayvanlar için temel bir gerekliliktir. Diş ve ağız sorunları, ağrı ve rahatsızlık yaratabilir. Siirt Üniversitesi Hayvan Hastanesi, diş çekimi, diş temizliği ve ağız cerrahisi gibi konularda uzmanlaşmış veteriner cerrahlarla çalışarak, evcil hayvanlarınızın ağız sağlığını korur.

Görüntülü Tanı Yöntemleri

Cerrahi müdahale öncesi ve sonrası doğru teşhis önemlidir. Bu amaçla hastanemiz, röntgen, ultrason ve diğer görüntülü tanı yöntemlerini kullanarak, hayvanların iç yapısını detaylı şekilde inceleme imkanı sunar. Bu sayede, cerrahi öncesi hazırlık ve sonrası takip daha etkili ve hassas bir şekilde yapılır.

Siirt Üniversitesi Hayvan Hastanesi olarak, cerrahi alanındaki geniş hizmet yelpazemizle, evcil hayvanlarınızın sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürdürebilmeleri için yanınızdayız. Deneyimli ve uzman kadromuz, en son teknoloji ve yöntemleri kullanarak evcil hayvanlarınıza en iyi bakımı sunmayı taahhüt eder.